Posted on

Een van de acht: over mijn leven met borstkanker

Een van de acht: over mijn leven met borstkanker Best Download || [Sandra Koolmees] Een van de acht: over mijn leven met borstkanker Best Download || [Sandra Koolmees] - Een van de acht: over mijn leven met borstkanker, Een van de acht over mijn leven met borstkanker Sandra Koolmees kreeg op haar e borstkanker Over haar ervaring hield zij toen een indringend en openhartig dagboek bij in Libelle Haar genezing vierde ze door de marathon van New York te lopen Een k

 • Title: Een van de acht: over mijn leven met borstkanker
 • Author: Sandra Koolmees
 • ISBN: 9789021803791
 • Page: 394
 • Format: Paperback

Een van de acht: over mijn leven met borstkanker Best Download || [Sandra Koolmees], Een van de acht: over mijn leven met borstkanker, Sandra Koolmees, Een van de acht over mijn leven met borstkanker Sandra Koolmees kreeg op haar e borstkanker Over haar ervaring hield zij toen een indringend en openhartig dagboek bij in Libelle Haar genezing vierde ze door de marathon van New York te lopen Een klein jaar later werd er echter voor de tweede maal borstkanker bij haar geconstateerd Ook over deze moeilijke periode schreef Sandra voor Viva Ze kree

Een van de acht: over mijn leven met borstkanker

Een van de acht: over mijn leven met borstkanker Best Download || [Sandra Koolmees] Een van de acht: over mijn leven met borstkanker Best Download || [Sandra Koolmees] - Een van de acht: over mijn leven met borstkanker, Een van de acht over mijn leven met borstkanker Sandra Koolmees kreeg op haar e borstkanker Over haar ervaring hield zij toen een indringend en openhartig dagboek bij in Libelle Haar genezing vierde ze door de marathon van New York te lopen Een k Een van de acht: over mijn leven met borstkanker

 • Een van de acht: over mijn leven met borstkanker Best Download || [Sandra Koolmees]
  394Sandra Koolmees
Een van de acht: over mijn leven met borstkanker

455 Comment Een van de acht: over mijn leven met borstkanker

 1. Het boek is jammer genoeg een waargebeurd verhaal ik vond het vooral in het begin eerder saai, wat gevoelloos, afstandelijk geschreven Maar dat neemt niet weg dat ik me miet er niet kon inleven De auteur van het boek wordt op jonge leeftijd niet n maar tweemaal getroffen door borstkanker waarna ze toch dieper ingaat op haar angst voor de toekomst, op haar onzekerheid of ze wel cht beter is, Ik heb ondanks het ontzettend zware thema toch enkele keren moeten glimlachen, daar Sandra Koolmees het bl [...]


 2. Ik heb dit boek gekocht direct toen het uitkwam Dat viel namelijk samen met het overlijden van de moeder van spruit 24 aan borstkanker Durfde het toen niet te lezen Nu wel Met de tissues erbij, want o, o, o wat is het herkenbaar Ik schreef er het volgende over op mijn blog Sandra Koolmees heeft in Een van de acht haar ziektegeschiedenis opgetekend, vanaf de dag dat ze een knobbel in haar borst voelt tot ze een paar jaar later overlijdt Ze is nog erg jong als ze met borstkanker geconfronteerd wor [...]


 3. Moeilijk om echt een mening over dit boek te geven Het is geen leuk boek, wel interessant Sandra verteld openhartig over haar ziekte en het verloop ervan Hoe het voelt om chemo s en bestralingen te ondergaan De eerste keer heeft Sandra een borstbesparende operatie ondergaan en de tweede keer was de borst helaas niet meer te redden Ook hier gaat ze openhartig op in Helaas loopt het verdrietig af en heeft Sandra helaas niet meer mogen mee maken dat haar boek gepubliceerd is.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *