Posted on

Ik ook met jou!

Free Read Ik ook met jou! - by Conny Regard Free Read Ik ook met jou! - by Conny Regard - Ik ook met jou!, Ik ook met jou Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om d

 • Title: Ik ook met jou!
 • Author: Conny Regard
 • ISBN: 9789401904964
 • Page: 362
 • Format: Paperback

Free Read Ik ook met jou! - by Conny Regard, Ik ook met jou!, Conny Regard, Ik ook met jou Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat zo te houden Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten Ze besluit hem een lesjeOp de vlucht v

Ik ook met jou!

Free Read Ik ook met jou! - by Conny Regard Free Read Ik ook met jou! - by Conny Regard - Ik ook met jou!, Ik ook met jou Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om d Ik ook met jou!

 • Free Read Ik ook met jou! - by Conny Regard
  362Conny Regard
Ik ook met jou!

115 Comment Ik ook met jou!

 1. Ondanks dat ik een aantal andere boeken van deze auteur verslonden heb irriteerde ik me aan de lengte van het verhaal Het duurde te lang en er was teveel informatie Het einde werd helaas afgeraffeld Waar ik de andere boeken volgens mij allemaal vijf sterren gaf kan ik er nu toch maar drie geven.
 2. Dit boek lezen lijkt wel een uitgerekt potje tennis Ik vind hem niet leuk Ik vind haar niet leuk Misschien vind ik hem leuk Ze is wel een beetje leuk Ik vind hem niet leuk.Helaas is het einde enorm afgeraffeld en clich , terwijl het eerst opviel omdat het origineel leek te zijn En dan het fatshamen Pas als Angel afgevallen is, is ze mooi Ze zegt zelf dat ze, toen ze nog dik was, niet aantrekkelijk was Toen ze dik was, was ze niemand zodra ze afslankt horen we over haar baan bij een of andere fan [...]


 3. First time I read something from this writer and I am sure I want to read from her to check if those other books are as good and fun as this one.The way they are attracted to each other, but are a no go, because she is the little sister of his best friend and she knows he is player thanks to her brother.But how they meet is already so funny, under the table, because she tries to escape the attention from another man The whole book is written with many funny moments It is a sparkling read which [...]


 4. Conny Regard schrijft geweldig, ik hou echt van haar manier van schrijven Het eerste boek dat ik van haar las, Ik huur een man, vond ik echt zo ontzettend leuk Ik ook met jou is ook weer erg leuk Wel komen al haar boeken een beetje op hetzelfde neer, een man en een vrouw zijn verliefd op elkaar maar denken allebei dat de ander niet verliefd is Zo ook hier dus, Angelina ze noemt zichzelf Angel leert op een familiefeest Lucas kennen Lucas is de beste vriend van haar broer Tony Tony heeft echter al [...]


 5. Angel een jonge Italiaanse vrouw is erg onzeker over haar uiterlijk Ze is wat aan de mollige kant en ziet niet wat andere mensen wel zien ze is een knappe verschijning Haar standvastige vader probeert Angel te koppelen aan een man, maar Angel voelt zich alles behalve aangetrokken tot deze opdringerige aanbidder Wanneer ze hem op een feestje weer tegen het lijf loopt doet ze er dan ook alles aan om hem te ontwijken Zo verstopt ze zich onder andere tevergeefs achter een grote decoratieve plant Ze [...]


 6. Het is echt een geweldig boek Het ene moment lig je dubbel van het lachen en het volgende moment zit je echt te zwijmelen Het boek was totaal anders dan ik had verwacht na het lezen van de achterkant Het was nog beter dan verwacht Ik had het boek echt zo verslonden Het is, na mijn mening, een heel realistisch liefdes verhaal, met tegenslagen en misverstanden Al met al zeker een aanrader als je van een echt feelgood verhaal houdt.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *