Posted on

Det som hände i källaren

Det som hände i källaren Best Read || [Rebecka Åhlund] Det som hände i källaren Best Read || [Rebecka Åhlund] - Det som hände i källaren, Det som h nde i k llaren Jag r s till Men jag k nde mig m rkv rdigt lugn inte alls skraj Alla andra verkade nerv sa men jag var det inte N r jag flyttade mig lite n rmare br det i v r lilla ring k nde jag hur golvet runt d

  • Title: Det som hände i källaren
  • Author: Rebecka Åhlund
  • ISBN: 9789129696783
  • Page: 404
  • Format: Hardcover

Det som hände i källaren Best Read || [Rebecka Åhlund], Det som hände i källaren, Rebecka Åhlund, Det som h nde i k llaren Jag r s till Men jag k nde mig m rkv rdigt lugn inte alls skraj Alla andra verkade nerv sa men jag var det inte N r jag flyttade mig lite n rmare br det i v r lilla ring k nde jag hur golvet runt duken var varmare Jag vet inte om jag inbillade mig men det verkade som om temperaturen i betonggolvet steg flera grader p n gra sekunder Kanske var det bara alla v rmelJag

Det som hände i källaren

Det som hände i källaren Best Read || [Rebecka Åhlund] Det som hände i källaren Best Read || [Rebecka Åhlund] - Det som hände i källaren, Det som h nde i k llaren Jag r s till Men jag k nde mig m rkv rdigt lugn inte alls skraj Alla andra verkade nerv sa men jag var det inte N r jag flyttade mig lite n rmare br det i v r lilla ring k nde jag hur golvet runt d Det som hände i källaren

  • Det som hände i källaren Best Read || [Rebecka Åhlund]
    404Rebecka Åhlund
Det som hände i källaren

412 Comment Det som hände i källaren

  1. Liten besvikelse, det k nns som om det inte h nder s mycket sp kigt , utan k nns mer som en origin story.


  2. Okej bok om att b rja h gstadiet, plus f r tendenser till maktperspektiv Precis som i seriens f rsta tv delar k nns sp kandet verfl digt boken st r f r sig sj lv nd.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *